Voorstelling

Welkom op de website van Ruben Debruyne, een bekwame aannemer voor wie kwaliteit en degelijkheid centraal staat.  

De passie voor de bouw kreeg Ruben met de pap ingelepeld. Zijn eerste ervaring was het helpen op de vele werven waar zijn vader Martin Debruyne het dakwerk en schrijnwerk verzorgde.  Na zijn opleiding bouwtechnieken en enkele jaren doorgedreven praktijkervaring werd Ruben zelfstandig aannemer. 

Door te investeren in een modern en uitgebreid materieelpark is bouwwerken Debruyne goed uitgerust om alle werken efficient en volgens de regels van de kunst uit te voeren.  Daarnaast weet Ruben dat de bouwwereld in beweging is, en schoolt hij zich vaak bij om nieuwe technieken onder de knie te krijgen.

U bent bij Bouwwerken Debruyne dan ook aan het juiste adres voor de uitvoering van al uw bouwwerken, verbouwingen, vloeren en terassen.  Dit voornamelijk in de regio Ieper - Vleteren - Poperinge - Diksmuide, maar bij uitbreiding ook in de rest van West-Vlaanderen.

Indien U concrete bouwplannen heeft, aarzel niet en contacteer ons.  Wij geven graag referenties, klantentevredenheid is onze beste reclame!